Σουσάννα Γιαννούλη

Καθηγήτρια
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Φίλες και φίλοι,

Για πρώτη φορά συμμετέχω σαν υποψήφια σε αυτοδιοικητικές εκλογές , αποδεχόμενη το κάλεσμα συστράτευσης και την τιμητική πρόταση του Δημήτρη Βόσνου, να βρεθώ στο πλάι του, σαν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξή του «Για την Τρίπολη».

Θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω, υπηρετώντας τα κοινά συμφέροντα των δημοτών της πόλης μας, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Έχω το μεράκι και τη βούληση, να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις, ξεπερνώντας κομματικές, ιδεολογικές, προσωπικές φιλοδοξίες και οποιουσδήποτε άλλους φραγμούς και διαχωρισμούς και να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια επίλυσης των τόσων προβλημάτων που ταλαιπωρούν καθημερινά τους συμπολίτες μας.

Βιογραφικό

Η Σουσάνα Γιαννούλη γεννήθηκε το 1961 στο Camden Αυστραλίας.

Σε ηλικία 7 ετών ήρθε στην Ελλάδα, όπου ξεκίνησε να φοιτά στο Δημοτικό Σχολείο Ζευγολατιού Μαντινείας και ολοκλήρωσε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το 1980 αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης (Θηλέων) και εισήχθη την ίδια χρονιά στο ΚΑΤΕΕ Λάρισας, τμήμα Γεωπονίας από όπου αποφοίτησε το 1983.

Το 1984 εισήχθη με κατατακτήριες εξετάσεις στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης, εκπληρώνοντας το όνειρό της, από όπου και αποφοίτησε το 1986.

Ως Δασκάλα υπηρέτησε σε μονοθέσια και ολιγοθέσια Δημοτικά Σχολεία του Νομού Αρκαδίας (Δόξα Γορτυνίας - Πάπαρη – Βλαχοκερασιάς - Κάτω Δολιανά - Παλλάντιο).

Το 1997-1998 παρακολούθησε με επιτυχία το πρόγραμμα "Εξομοίωσης Πτυχίου" του Ελληνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπηρέτησε, από το 1999 και για 15 έτη, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2014.

Συμμετείχε στην εκπαίδευση ενεργά στην διοργάνωση ποικίλων προγραμμάτων

Είναι παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

← Επιστροφή